АЛЕКСАНДАР СТОЈКОВИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК МЛАДИХ СОЦИЈАЛИСТА ГРОЦКЕ

16. марта 2016.

12573752_732714313525801_4166701023935045695_nСиноћ, у суботу 16.јануара 2016.године, у Гроцкој у привременом седишту грочанских социјалиста, одржана је Изборна конференција Социјалистичке омладине ОО СПС Гроцка.
Поред делегата Изборне конференције, скупу је присуствовао и Небојша Јаковљевић председник Савета Социјалистичке омладине ГО СПС Београда, као и већина чланова руководства ОО СПС Гроцка на челу са председником Миланом Јанковићем.
Овом приликом изабран је Савет Социјалистичке омладине ОО СПС Гроцка, који чини 30 омладинаца изабраних у 15 месних организација СПС са целог подручја наше општине. У наредном мандату, који ће трајати 4 године, из реда чланова Савета изабрано је руководство у следећем саставу:
председник Александар Стојковић;
секретар Стеван Стојановић;
потпредседница и заменица председника Ивана Лазић;
потпредседница Милица Јанчић и
потпредседник Јован Лукић
Обраћајући се скупу, новоизабрани председник Александар Стојковић, поред осталог, изразио је велику захвалност досадашњем руководству младих за постигнуте изузетне резултате у претходном периоду. Честитајући на избору новом руководећем саставу пожелео је пуно среће и успеха у будућем раду и истакао да је за сваког од овде присутних велика част да се налази у руководству једне реномиране, по свом саставу елитне и кроз дужи временски период на делу доказане организације, каква је Социјалистичка омладина ОО СПС Гроцка! У исто време, то је велики изазов и велика одговорност за свакога од нас, јер треба имати у виду да је омладина одувек представљала ударну песницу СПС, а нарочито у овом тренутку када се очекује расписивање избора на свим изборним нивоима у целој Србији, закључио је Стојковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *